.

Filtre active

Vitaminele, cu adevărat multi-talentate, alături de minerale și microelemente, se numără printre substanțele nutritive esențiale. Sunt considerate antioxidanți extraordinari și susțin producția de colagen proprie pielii. Utilizate în produse de îngrijire, vitaminele au rol protector împotriva factorilor de mediu dăunători și conferă o nouă strălucire și energie pielii palide și obosite.

Cremă regenerantă, ideală pentru tenul mixt, activează sinteza de colagen. Combinaţia specială de ingrediente protejează tenul şi îi redă elasticitatea.

Revitalizează, regenerează, împrospătează şi protejează pielea împotriva factorilor de mediu.

Ser antioxidant și hidratant 24 de ore, netezeşte, hidratează şi are un efect anti-retenţie.

Complexul de vitamine încapsulat în microsfere, activează reînnoirea celulară, regenerează și hrănește optim pielea.

Cremă puternic hidratantă și regenerantă, care acţionează 24 de ore, bogată în vitamine şi extracte din papaya, fructul pasiunii, ananas, kiwi şi struguri roşii.

Ser revitalizant și hidratant cu efect calmant, care reduce liniile fine și ridurile.

Mască spumă hidratantă cu vitamina C, formulă neuleioasă. Algele Sargassum şi Durvillea uscate prin îngheţare, împreună cu vitamina C şi cătina albă sunt amestecate pe loc cu apă, înainte de fiecare tratament pentru a crea o spumă transparentă, luminoasă şi ușoară.

250,00 RON

Cremă cu vitamina A, E, C 

Ser Vitavel

Ser energizant pentru ochiConsistenţă mătăsoasă, hidratează şi echilibrează structura tenului. Tonic cu efect de împrospătare, pe bază de extracte din fructe, ce hidratează şi echilibrează, lăsând pielea mătăsoasă.