.

Filtre active

O piele imaculată este visul oricărei femei. Petele pigmentare, petele datorare vârstei, cicatricile post acneice și roșeața contrazic idealul de frumusețe și dau pielii un aspect mai bătrân decât este în realitate. Sistemul purewhite, dezvoltat de ȇtre belle cosmetics, raspunde la cerințele unui ten impecabil și le oferă celor afectați de pete pigmentare un aspect clar și proaspăt. Ingredientele active de albire deschid la culoare pielea, mascând eficient petele și neregularitățile. Cu sistemul purewhite puteți obține treptat o piele modernă, albă precum porțelanul.

Delicată şi cremoasă curăţă şi protejează pielea, îndepărtează urmele de machiaj și impuritățile, pregătește tenul pentru produsele Purewhite.

124,00 RON

Tonicul de împrospătare conține ingrediente active de albire și hidratare. Efectul său înviorător reface echilibrul epidermei, susține regenerarea acesteia şi creşte capacitatea de absorbire a produselor ce urmează a fi aplicate.

Peeling din acizi din fructe, activează procesul de abraziune al stratului cornos. Regenerarea va fi astfel activată şi suprafața pielii va apărea mai netedă și fină. Din cauza acizilor din fructe intensivi, acest produs este conceput doar în combinaţie cu concentratul Purewhite Pearl 4093.

Are o consistență vâscoasă, gălbuie. Peeling-ul scade pH-ul pielii pana la 4-4.2 iar concentrația din acizi din fructe este de 10%.

Concentrat cu efect triplu, folosit în tratamentul petelor pigmentare, neutralizează acțiunea peeling-ului și poate fi utilizat ca ser zilnic. Regenerează, hidratează și luminează tenul. Anomaliile de pigmentare vor fi reduse eficient şi tenul va apărea mai uniform, proaspăt şi strălucitor.

Ultimele produse in stoc

Îngrijire uşoară de zi. Crema cu complex activ de albire, uniformizează nuanța tenului și conferă strălucire. Factorul de protecție conținut protejează pielea împotriva radiațiilor solare care activează pigmentarea. Elementele active conținute catifelează si netezesc pielea.

Regenerează, hrănește și detoxifică tenul. Factorii anti-pigmentare conținuți oferă prospețime și uniformizează nuanța tenului.

Cremă de zi cu SPF 50 pentru protejarea împotriva pigmentării induse de radiațiile UV.