.

Filtre active

Acidul hialuronic are capacitatea de a lega moleculele de apă. De asemenea, joacă un rol esențial în menținerea hidratării, fermității și elasticității pielii. Prin complexul multiactiv de acid hialuronic din seria hyaluronic3, sunt reactivate și refăcute rezervele hidrice proprii pielii. Acest sistem inteligent multifazic umple ridurile din interior, în mod natural. Peptidele restructurante susțin acest efect de hidratare intensă și modelare blândă. O piele mai hidratată după doar 2 ore cu până la79%

Complexul acid hialuronic triactiv intens hidratant acţionează în mai multe etape.

Sistemul inteligent oferă eliberarea eşalonată de acid hialuronic pentru diferitele straturi ale epidermei superioare.

Un depozit de umiditate este creat în epidermă ce umple din interior ridurile şi liniile fine.

Are efect de umplere a ridurilor şi de netezire.

Acidul hialuronic reface depozitele de umiditate proprii pielii.

Quicklift™ are un efect lifting, fără a fi nevoie de operaţie.

Algele Sargassum şi Durvillea uscate prin îngheţare, împreună cu acidul hialuronic şi cătina albă sunt amestecate pe loc cu apă, înainte de fiecare tratament pentru a crea o spumă transparentă, luminoasă şi ușoară.

Mască hidratantă Peel off ce conține ingrediente active precum Aqua rich, acid hialuronic și proteine din mătase. Pielea va fi optim hidratată, iar ridurile vor fi atenuate. Gelul se va transforma într-o peliculă transparentă care va îndepărta celulele moarte și neregularitățile. Tenul va rămâne mătăsos, curățat în profunzime și radiant.

Asigură o hidratare intensă, umple ridurile și liniile fine.

Complexul de acid hialuronic triplu activ împreună cu ingredientul de fermitate Quicklift reduce semnele de oboseală și îmbătrânire prematură, iar pleoapele umflate și cearcănele sunt vizibil micșorate.

Acest tratament este împărțit în doua etape a câte 14 zile. Dă fermitate zonei ochilor, micșorează liniile fine și reduce vizibil cearcănele și pungile lacrimale.

Sunt introduse în pielea din jurul ochilor ingredientele active de hidratare și lifting cu ajutorul luminii roșii, iar metabolismul pielii este activat. Pasul 1 formează baza pentru o reducere de lungă durată a ridurilor.

Ingredientele active de restructurare sunt încorporate cu ajutorul luminii roșii și microvibrațiilor. Microvibrațiile întâresc țesutul și elimină retenția de apă din jurul ochilor. Pasul 2 introduce și stabilizează în piele ingredientele de întinerire și fermitate, lăsând zona ochilor netedă și întinerită.

Soluția ideală de fiecare dată când avem ochii obosiți. Dau elasticitate, hidratare și prospețime pielii din jurul ochilor, iar ridurile sunt atenuate vizibil.

Masca( 22 ml), Serum(1,5 ml), Cremă(2 ml)

Are efect calmant si hidratant, reduce ridurile. Acidul Hyaluronic împreună cu ingredientul de fermitate Quicklift reduce semnele de oboseală și îmbătrânire prematură.

Ref. 4032 · Moisture Ampoules

Ref. 3807 · hyaluronic³ Eye Cream

Ref. 390 · Mascara Lash X- Press & hyaluronic

241,00 RON

Spumă de curățare

Tonic spumă

Perie electrică de curățare