.

Filtre active

Aur 24K și caviar, pentru un ten radiant. Combinația exclusivă de ingrediente precum, aur 24K, caviar, Immucell și miere, susține regenerarea celulară. Microelementele, proteinele și mineralele prezente în caviar, activează regenerarea celulară și hidratarea pielii. Pentru un ten regenerat și elastic, plin de vitalitate. Îmbunătățirea tonusului, elasticității, supleții și hidratării cu până la 38% după 28 de zile

Conţine caviar şi aur, este solubil în apă şi cu toate acestea ramâne bogat în conţinut, ceea ce permite o demachiere rapidă. Impuritățile și celulele moarte sunt îndepărtate în totalitate, la fel şi resturile de machiaj.

Datorită proprietăţilor de împrospătare şi revitalizare date de combinaţia dintre caviar şi aur, echilibrul tenului este refăcut, iar efectul procesului de îngrijire ce urmează se măreşte.

Conţine un complex special de caviar şi aur. Datorită acestei combinaţii, are un efect protector, care reduce deshidratarea prematură a tenului, regenerând în acelaşi timp pielea.

Prin proprietăţile componentelor sale, permite regenerarea tenului. Substanţele active ale aurului şi ale caviarului previn pierderea umidităţii, iar hidratarea naturală a tenului este optimizată. În plus, calităţile regeneratoare conferă tenului netezime.

Consistenţa fină a acestei emulsii bazată pe efectul de înmagazinare a umidităţii are un rezultat imediat şi pe termen lung. Ridurile fine cauzate de deshidratare sunt micşorate, regenerarea proprie pielii fiind stimulată de componentele principale, aur şi caviar.

Ser lifting cu efect imediat. Tenul este revitalizat şi netezit. Complexul caviar si aur susţine regenerarea tenului şi îl hidratează. Conferă perfecţiune tenului şi un aspect tineresc.

Consitența răcoroasă a gelului conferă maximum de hidratare, reduce pleoapele umflate și calmează zona din jurul ochilor.

Cremă de zi

Cremă de noapte

Gel de ochi