.

Filtre active

Reducere imediată și de durată a ridurilor.

Penetrează până în straturile adânci ale pielii, activează producția proprie de acid hialuronic, îmbunătățesc hidratarea tenului și au un efect lifting, de netezire și umplere a ridurilor pe termen îndelungat.

Îmbunătățesc tonicitatea şi fermitatea pielii.

Colagenul şi elastina se depun în structura de suprafaţă a pielii având efect umplerea ridurilor, lăsând instantaneu textura pielii mai netedă şi vizibil mai tânăra. Ingredientul activ Triactigen® (extract din drojdie), stimulează sinteza de colagen şi elastină şi sporeşte capacitatea proprie pielii de a readuce structura fibroasă la nivel normal.

Hidratare pură.

Redă hidratarea intensă a pielii şi reduce instantaneu ridurile fine cauzate de deshidratare. Împreună cu acidul hialuronic si hidrovitonul, factorul natural de hidratare de 24 ore, ingredientul activ Aquafill reface rapid şi durabil depozitele de hidratare ale pielii. Liniile fine cauzate de deshidratare sunt umplute instantaneu şi pe termen lung, iar porii sunt curăţaţi.

Revitalizare și regenerare.

O combinaţie unică de substanţe active obţinute din ingrediente de regenerare. Caviarul bogat în minerale şi aminoacizi, împreună cu aurul şi mierea, stimulează metabolismul şi reglează funcţiile naturale ale pielii. Ingredientul activ, Matrixyl, stimulează producţia de colagen şi acid hialuronic.

Revitalizare şi întinerire.

Celulele stem obţinute din argan au un potenţial ridicat de a reface toate funcţiile de întinerire ale pielii. Substanţele active protejează şi vitalizează celulele stem ale dermei și permit reîntinerirea profundă şi reducerea ridurilor. Pielea își recapată fermitatea şi aspectul radiant.

Scut natural anti-poluare în lupta zilnică împotriva îmbătrânirii pielii. Protecția celulelor cu effect dublu împotriva stresului de mediu. Purisoft™, o substanță fitoactivă cu proprietăți anti-stres, stabilește o peliculă protectoare natural asupra factorilor externi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii, curăță, pielea de poluanți, atât la suprafață, cât și la nivel cellular.

Age killing effect.

Cocktail lifting concentrat format din peptida din venin de vipera (Syn-Ake), Argireline şi coenzima Q10 pentru protecție celulară. Reduce ridurile de mimică prin inhibarea contracțiilor musculare și are efect lifting de durată.

Protecție activă a celulelor și a AND-ului prin substanța activă inovatoare CELLIGENT. Radicalii care dăunează celulelor sunt neutralizați și protejează pielea împotriva factorilor UV. În același timp, pantenolul favorizează mecanismul natural de revitalizare a pielii și asigură hidratarea acesteia.

Extractul sulfuros din plante oferă un tratament intensiv pentru tenul problematic cu porii dilataţi şi cu impurităţi. Combinaţia specială de ingrediente active are efect antibacterian, iar stratul protector acid, degradat este normalizat cu ajutorul acidului lactic. Extractul de hamamelis închide porii, iar alantoina calmează și reduce treptat petele roşii şi iritaţiile.