.

De mai bine de 30 de ani, “être belle” s-a devotat ingrijirii frumusetii femeilor din intreaga lume cu mare succes. 


“être belle” este reprezentat în aproximativ 60 de tari. 
Pentru “être belle”, tinta principala e ca intotdeauna sa ofere produse de cosmetica de inalta calitate si compatibilitate cu orice tip de piele. 

Dezvoltare 
Inainte ca un produs cosmetic sa ajunga pe piata acesta este testat in repetate randuri, prin examinari bacteriale si teste practice. Ingredientele de cea mai buna calitate si instructiunile de folosire atent formulate intregesc calitatea produselor “être belle”. 

Productie 
Dupa ce un produs trece de toate testele, urmeaza productia care trece prin etape de control severe de o inalta calitate. 

Garantia calitatii 
Inalta calitate este rezultatul unor ani de cercetare sistematica si dezvoltare. Luând parte la târguri si expozitii de cosmetica, nationale si internationale, si prin schimbul international de idei intre laboratoare de o deosebita reputatie in Europa si in alte tari, am pastrat o imagine indeaproape asupra evenimentelor si raspundem rapid la cerintele pietii. Principala caracteristica “être belle” este abilitatea de a dezvolta produse inovatoare cu mare succes. Ingredientele active noi de cea mai buna calitate cu combinatii unice de minerale au fost doar primii pasi inspre dezvoltarea unor idei noi de ingrijire. 

Produsele “être belle” sunt testate dermatologic, respecta cerintele farmaceutice, legile CTFA si INCI, precum si recomandarile internationale pentru dezvoltarea si productia de produse cosmetice. “être belle” nu testeaza nici un produs cosmetic pe animale.